LaLiga

Kæmpe handel under opsejling: PSG klar med penge og Neymar for Barca-spiller

FC Barcelonas Frenkie de Jong har været rygtet væk fra den catalanske klub, og ifølge et spansk medie, så skulle Paris Saint-Germain være klar til bruge tunge midler for at hente hollænderen.

Paris Saint-Germain skulle være klar til smide både penge og Neymar med i en handel for Frenkie de Jong.
Lionel Messi og Kylian Mbappé var flyvende i Paris Saint-Germians seneste Champions League-opgør, hvor de besejrede Club Brügge med 4-1. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelonas dårlige økonomi har sat gang i rygtebørsen. Her har blandt andre Frenkie de Jong været nævnt som en spiller, der kan være på vej væk fra Camp Nou for at tjene nogle penge ind til den trængte økonomi.

Ifølge spanske El Nacional, så skulle franske Paris Saint-Germain være klar til at give catalanerne et særdeles attraktivt tilbud, der både kan inkludere mange penge og en mulig hjemkomst til en vis brasilianer.

Læs også: Ajax-stjerne: Barca er mit hjem

Det spanske medier melder nemlig, at PSG skulle være klar til at byde hele 50 millioner euro for hollandske de Jong, og hvis de penge ikke er nok, så er franskmændene også klar til at smide ingen ringere end Neymar med i handlen.

FC Barcelona købte Frenkie de Jong for hele 86 millioner euro tilbage i sommeren 2019 fra Ajax Amsterdam.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P