Premier League

Arteta om West Ham: Ét af de bedste hold i ligaen

Mikel Arteta har stor respekt for West Ham, som Arsenal møder i aften på eget græstæppe i et sandt London-opgør. Ifølge den spanske træner, er modstanderne ét af de bedste hold i den engelske liga.

Arsenal møder West Ham i aften i Premier League. En modstander, som Mikel Arteta har stor respekt for. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Den spanske Arsenal-træner, Mikel Arteta, fortæller, at West Ham, er ét af de bedste hold i den engelske liga, som han har været meget imponeret over.

– For mig at se, er de (West Ham, red.) et af de bedste hold i ligaen. Deres interne forståelse og måden de spiller på, kan gøre ondt på samtlige af de hold, de møder. De har virkelig været imponerende (i indeværende sæson, red.), lyder det fra Arteta til Arsenals hjemmeside, hvor han ser frem til aftenens kamp på Emirates.

– Det er en stor kamp, grundet den position de er i og den position, vi gerne vil komme i. Når vi spiller på hjemmebanen, har vi muligheden for at lave om på det. Det vil give et kæmpestort boost til holdet, fortæller Arsenal-cheftræneren afsluttende.

Læs også: Bielsa udtaler sig efter Leeds’ største Premier League-nederlag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P