LaLiga

Agüero indstiller karrieren: Se de mest ikoniske mål

På et pressemøde onsdag middag offentliggjorde Sergio Agüero, at han stopper fodboldkarrieren i en alder af 33 år. Her kan du se nogle af de bedste mål, han har scoret gennem tiderne.

fc Barcelona kun Aguero Manchester City
Sergio Agüero har stillet fodboldstøvlerne på hylden i en alder af 33 år. Se eller gense nogle af hans mest legendariske scoringer her. Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

På et nyligt overstået pressemøde erklærede Sergio ‘Kun’ Agüero, at han indstiller sin fodboldkarriere. Argentineren har døjet med hjertearytmi siden FC Barcelonas mødte Alavés tilbage i ultimo oktober. Nu kan du se eller gense nogle af hans mest ikoniske scoringer gennem tid.

Agüero fortalte desuden på pressemødet, at det var lægernes anbefaling, at indstille karrieren.

– Jeg har taget beslutningen ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv, fordi jeg har haft problemer med hjertet siden november. Lægerne anbefalede, at jeg stoppede med at spille fodbold, så den beslutningen endte jeg med at tage for 10 dage siden.

– Jeg gjorde alt for at indgyde alle med håb og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at komme tilbage, men lige lidt hjalp det, forklarede en dybt rørt Agüero.

Agüero fortalte endvidere, at han altid havde drømt om at blive professionel fodboldspiller, faktisk siden han var fem år. Og det må man sige, at han opnåede.

Agüero nåede dog kun at optræde fem gange for FC Barcelona, mens han til gengæld har spillet hele 390 kampe for Manchester City og 230 kampe for Atletico Madrid gennem sin flotte karriere, hvor det er blevet til mere end 400 scoringer og 125 assists, hvis vi tæller landskampene for Argentina med. 

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Officelt: Agüero trækker sig fra fodbolden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P