Premier League

Premier League-klubberne sætter ind overfor Covid-19

Klubberne i Premier League er tirsdag blevet enige om en række nye regler, der skal bidrage til, at resten af sæsonen kan spilles færdig.

Covid-19 får Premier League-klubber til at indføre nye tiltag.
Premer League-klubberne har indført nye regler for dem selv, for at hindre et større udbrud af Covid-19 blandt klubberne. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Først Tottenham, så Manchester United.

De engelske Premier League-klubber kæmper med coronaudbrud, hvilket har resulteret i aflyste Premier League-kampe.

Senest blev tirsdagens kamp mellem Brentford og Manchester United aflyst, og udbruddet af Covid-19 hos den røde Manchester-klub resulterede også i, at klubben valgte en total nedlukning af træningsanlægget i et døgn.

Læs også: Brentford – Manchester United udsat tirsdag aften

Tirsdag har klubberne i Premer League tager konsekvensen og aftalt en række nye regler, der skal medvirke til, at Premier League ikke ender med at lukke helt ned. Det skriver flere engelske medier.

En af de afgørende tiltag er, at alle spillere, trænere og medlemmer af staben hver dag skal tage en kviktest, inden de kan få adgang til deres respektive træningsanlæg.

Derudover skal de fornævnte aktører nu også tage en PCR-test to gange om ugen.

Udover den øgede mængde af tests, skal mundbindet også benyttes i højere grad ude i klubberne. Slutteligt skal den fysiske behandling af spillerne mindskes, hvis det er muligt.

BBC Sport skriver, at de nye regler træder i kraft hurtigst muligt.

Læs også: 42 nye smittede i Premier League klubberne på en uge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P