Premier League

Nedturen fortsætter i Everton: To profiler skadet

Everton er inden torsdagens kamp imod Chelsea ramt af skadesproblemer, der betyder, at klubben må undvære Richarlison og Andros Townsend.

Everton er ramt af nye problemer, da de må undvære to af deres profiler i det kommende opgør imod Crystal Palace.
Everton tabte deres seneste kamp i Premier League med 3-1 til Crystal Palace. Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix.

Everton har ikke haft den bedste sæson i dette års Premier League, hvor de har haft svært ved at samle point sammen i den engelske liga. Derudover har manager Rafael Benitez også måtte undvære den helt store angrebsprofil Dominic Calvert-Lewin siden august grunden en skade.

Men som man troede, at det ikke kunne blive værre for Merseyside-klubben, så er Benitez og co. nu ramt af en ny nedtur. Det melder The Independent tirsdag aften. Ifølge det engelske medie, så må Everton nemlig undvære brasilianske Richarlison og engelske Andros Townsend grundet skader.

Richarlison blev taget ud i Evertons seneste kamp imod Crystal Palace tildigt i anden halvleg grundet en skade, hvortil Benitez efter kampen bekræftede at han må undvære brasilianeren i flere uger.

Derudover pådrog Townsend sig en et lille brud i foden under søndagens kamp imod Palace, hvilket holder englænderen ude af Evertons kommende opgør imod Chelsea.

Rafael Benitez og hans Everton-mandskab møder torsdag aften klokken 20.45 Chelsea på Stamford Bridge i London.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P