Premier League

Medie: United på jagt efter tysk landsholdsspiller

Antonio Rüdiger har kontraktudløb med Chelsea til sommer, og den tyske forsvarsspiller er angiveligt et emne blandt en række europæiske storklubber.

Chelseas Antonio Rüdiger rygtes til Manchester United
Chelseas Antonio Rüdiger rygtes mange steder hen, og senest skulle Manchester United nu have meldt sin interesse for den tyske landsholdsspiller. Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har i den seneste tid været skriverier om Rüdigers fremtid i Chelsea.

Nogle mener, at han forlænger med London-klubben, andre rygter sender ham til Bayern München eller Real Madrid, og nu er det seneste nye, at Manchester United skulle være meget interesserede i den 28-årige tysker. Det skriver tyske Sky Sport.

– Den engelske avis The Independent har for nyligt rapporteret, at den 28-årige spiller allerede har indgået en forhåndsaftale med Real Madrid.

– Ifølge Skys oplysninger, er dette dog ikke tilfældet. Men det er rigtigt, at madrilenerne er interesserede, ligesom PSG og Bayern München. Derudover har Manchester United nu også meldt sig ind i kampen om spilleren, der har opnået 49 landskampe for Tyskland.

Læs også: Medie: Chelsea vil erstatte Rüdiger i Leicester

Chelsea kan ende med at miste to defensive profiler til sommer, da både Antonio Rüdiger og danske Andreas Christensen har kontraktudløb om et halvt år. Dermed kan de fra den 1. januar indgå en forhåndsaftale med andre klubber.

Læs også: Medie: Andreas Christensen tæt på at skrive under

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P