Europæisk Fodbold

Farvel til fans: Ingen tilskuere i Æresdivisionen resten af året

Resten af Æresdivisions-kampene i 2021 vil blive spillet uden tilskuere. Det skriver et hollandsk medie.

Ajax Amsterdam indtager andenpladsen i Æresdivisionen efter 16 spillerunder.
Ajax Amsterdam tabte deres seneste kamp i Æresdivisionen med 1-2 på hjemmebane til AZ Alkmaar. Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Ritzau Scanpix.

De seneste kampe i den hollandske Æresdivisionen har været spillet uden tilskuere grundet et større udbrud af corona-smitte i landet. Ifølge De Telegraaf, så bliver der ikke ændret på det inden ligaen går på vinterpause.

Det hollandske medie skriver tirsdag aften, at Æresdivisionen kommer til at spille 2021 færdig uden tilskuere på stadion. Det betyder også, at Die Klassieker mellem Ajax Amsterdam og Feyenoord denne weekend heller ikke bliver med fans på lægterne.

Læs også: Premier League-klubberne sætter ind overfor Covid-19

De Telegraaf skriver videre, at nedlukningen af fans på stadion skyldes, at der i Holland er indført nye restriktioner, der gælder til den 14. januar 2022. Det skulle derfor også være netop denne dato, hvor Æresdivisionen igen kommer til at huse tilskuere på de hollandske stadioner.

Inden vinterpausen mangler der at blive spillet to runder i Æresdivisionen, hvor den sidste kamp i ligaen bliver spillet den 20. december.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P