3F Superligaen

Brøndby solgte spillertrøjer: 240.000 kroner til velgørenhed

Brøndby har samlet mere end 240.000 kroner ind til Red Barnet, efter man solgte spillertrøjerne fra kampen mod Randers FC.

Brøndby solgte Red Barnet-spillertrøjerne efter Superliga-kampen mod Randers FC.
Foto: David W Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix

Brøndby-spillerne var iført speciallavede hjemmebanetrøjer i kampen mod Randers FC den 28. november.

Spillerne havde skrevet ’Red Barnet’ og deres respektive autograf på bagsiden af trøjerne, for at markere et nyt samarbejde med netop Red Barnet.

Efter kampen blev spillernes trøjer sat på auktion, og Brøndby har netop offentliggjort det samlede beløb fra auktionen.

202.000 kroner. Brøndby skriver videre, at det var Mads Hermansens trøje, der indbragte klart mest med hele 40.001 kroner. De næste trøjer i rækken er fra Mikael Uhre og Andreas Maxsø, der blev solgt for henholdsvis 29.049 kroner og 15.001 kroner.

Læs også: Suveræne Maxsø topper Europa League-statistik

– Det er meget svært ikke at være imponeret over klubbens fans endnu engang. At vi runder 202.000 kroner, det er imponerende. Det viser lysten til at hjælpe andre, der har det sværere end én selv, og lige netop dét – at række hånden ud og invitere andre med ind i fællesskabet, er hvad Brøndby IF bygger på, så en kæmpe ros til fansene endnu engang, siger administrerende direktør Ole Palmå til Brøndbys egen hjemmeside.

Udover trøjerne på auktionen, har Fanafdelingen i Brøndby IF og Brøndby Support også købt ’Red Barnet’-trøjer, der ikke var at finde på auktionen. De fastsatte selv prisen til 19.640 kroner for hver trøje, og det samlede beløb kommer dermed op over 240.000 kroner.

Læs også: Bror til Premier League-spiller anholdt på Brøndby Stadion

Læs også: Årets spiller kåret i Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P