Europæisk Fodbold

UEFA: Kampen mellem Tottenham og Rennes gennemføres ikke

UEFA melder nu ud, at kampen mellem Tottenham og Rennes ikke bliver afviklet. Derfor skal disciplinærinstansen afgøre, hvad der skal ske.

Tottenham
Den udskudte kamp mellem Tottenham og Rennes bliver ikke til noget, meddeler UEFA lørdag. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

I torsdags skulle Tottenham og Rennes spille en afgørende kamp for førstnævnte i Conference League i forsøget på at sikre videreavancement.

Kampen blev dog på dagen aflyst, da Tottenham var blevet ramt af et større coronasmitteudbrud i truppen og i staben.

Nu melder UEFA dog ud, at kampen slet ikke bliver spillet, da det ikke har været muligt at omplacere kampen. Nu skal disciplinærinstansen afgøre, hvad der så skal ske. Det oplyser UEFA i en pressemeddelelse lørdag:

– I henhold til bilag J i UEFA Europa Conference League-reguleringerne har UEFA i samarbejde med de to klubber forsøgt at finde en levedygtig løsning for at omplacere kampen, så gruppespillet kunne blive færdiggjort rigtigt. Trods alle forsøg er det desværre ikke lykkedes at finde en løsning, der passer begge klubber.

– Som konsekvens kan kampen ikke længere blive spillet, og det er derfor op til UEFA’s disciplinærinstans at træffe en beslutning.

Læs også: Medie: Tredje Tottenham-kamp i træk kan blive udsat

Kampen havde ellers stor betydning for Tottenham, der med en sejr kunne sikre sig videre avancement fra Conference League, mens Rennes på forhånd var sikre på at gå videre i turneringen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P