Premier League

Real Madrid har afvist bud på Hazard fra London-klub

Real Madrid har angiveligt afvist et bud fra West Ham på Eden Hazard, der ønsker at bringe ham tilbage til Premier League.

Hazard
Eden Hazard kan meget vel være på vej væk fra Real Madrid, selvom han flere gange har slået det fast, at han ikke ønsker et skifte væk fra den spanske hovedstad. Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Eden Hazard var den helt store stjerne for Chelsea og blandt de allerbedste i Premier League, da Real Madrid hentede ham til i sommeren 2019.

Opstarten for belgieren var dog ikke god, da han mødte overvægtig op til Madrid efter skiftet og siden har et hav af skader kombineret med uheld gjort Hazards drømmeskifte til Real Madrid til en sand nedtur.

Her er det nemlig blot blevet til 55 kampe og fem mål, men i det engelske er hans færdigheder ikke blevet glemt.

Derfor har West Ham angiveligt budt 21 millioner pund – cirka 180 millioner danske kroner – for den belgiske landsholdskaptajn. Et bud, som dog er blevet afvist af Real Madrid.

Det beretter Daily Mail i hvert fald. Selvom mediet hævder, at Real Madrid og særligt præsident Florentino Pérez har fået nok af belgieren, så vil man angiveligt ikke lade ham gå for mindre end 48 millioner pund. Altså omkring 418 millioner danske kroner.

Læs også: Mølbys hemmelige flirt med Barcelona: Jeg havde skrevet under

Om West Ham er villige til at smide den slags penge, melder historien intet om. På rygtebørsen har belgierens to tidligere klubber, Chelsea og Lille, også været nævnt på klubber, der vil give den driblestærke belgier en chance til i karrieren.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P