Premier League

Medie: Chelsea vil erstatte Rüdiger i Leicester

Det ligner efterhånden mere og mere, at Chelsea mister Antonio Rüdiger. Derfor er man på jagt efter en forsvarserstatning, og ham kan man angiveligt hente i Leicester.

Chelsea har angiveligt rettet øjnene mod Wesley Fofana. Foto: Glyn Kirk/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er mere der tyder på, at Antonio Rüdiger har besluttet sig for at forlade Chelsea til fordel for et skifte på en fri transfer til Real Madrid.

Derfor er de forsvarende Champions League-vindere så småt begyndt at kigge på forstærkninger til midterforsvaret. Her er man tidligere blevet sat i forbindelse med både Matthijs de Ligt fra Juventus og Jules Koundé fra Sevilla.

Skal man tro Daily Mail, er det dog en anden franskmand, som man lige nu har øverst på listen. Her skulle Leicesters Wesley Fofana nemlig være et decideret mål for London-klubben.

Dog skulle man først se franskmanden an i foråret, da han har siddet ude – og fortsat gør det – med en alvorlig ankelskade siden i sommer.

Læs også: Real Madrid har afvist bud på Hazard fra London-klub

Udover Antonio Rüdiger har også danske Andreas Christensen, klubbens anfører César Azpilicueta og den aldrende brasilianer Thiago Silva kontraktudløb med Chelsea til sommer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P