Premier League

Endnu et straffespark sikrer storholdet sejren

Manchester United kan nu tilslutte sig en række andre storklubber i Premier League, der lørdag vandt efter mål på straffespark.

Ronaldo lod sig ikke påvirke af Tim Kruls fagter på målstregen, da han sparkede straffesparket i mål til kampens resultat 0-1. Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City vandt lørdag 1-0 på et straffesparksmål. Det samme gjorde Liverpool. Chelsea vandt 3-2 på to straffesparksmål. Lørdag aften var det så Manchester Uniteds tur til at vinde 0-1 på et straffesparksmål.

Rangnick og Manchester United gæstede lørdag aften Norwich, hvor de med en sejr generobrede femtepladsen i Premier League.

Kampen var en underholdende affære, selvom den var målløs i langt størstedelen. Manchester United havde flest chancer og mest spil, men Norwich var bestemt ikke ufarlige.

Vi skulle helt hen til det 75. minut, før vi fik et mål. Ronaldo var tæt på at finde vej til et indlæg i Norwich-feltet, men blev revet omkuld inden han nåede bolden. Det resulterede i et straffe, som han selv sparkede ind med største selvfølgelighed, til trods for Tim Kruls forsøg på at intimidere Ronaldo inde fra målstregen. 0-1 til Manchester United.

Norwich pressede efterfølgende på for et uafgjort resultat, hvor David de Gea ad flere omgange måtte diske op med imponerende redninger i United-målet. Han formåede dog at holde ‘The Canaries’ fra udligningen, og kampen endte derfor 0-1 til Manchester United.

Man of the Match: David de Gea

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P