1 min læsningDrømmemål af Delaney sikrer Sevilla tre point

Thomas Delaney stod bag kampens eneste scoring, da han sendte Sevilla på sejrskurs med et drømmemål af en anden verden.

1 min læsning

Sevilla indtager lige nu andenpladsen i La Liga, og med lørdagens 0-1 sejr udbygger de afstanden til Real Betis på tredjepladsen, samtidig med at de holder Real Madrid indenfor rækkevide.

Kampen lørdag aften var en svær opgave, da de skulle spille ude mod Athletic Bilbao, der er notorisk kendte for at være en svær modstander på hjemmebanen i Baskerlandet.

Til trods for Sevillas 0-1 sejr, var Athletic Bilbao det hold, der havde flest og størst chancer. De fik dog aldrig omsat mulighederne til mål, selvom de pressede på hele kampen igennem.

Kampens enlige mål faldt efter 38 minutter, da danske Thomas Delaney fik lidt for meget plads og lidt for god tid et par meter udenfor Bilbaos felt. Det udnyttede han til fulde, da han med det foretrukne venstreben fik sendt et drømmehug afsted. Bolden fandt vej til fjerneste målhjørne, hvor den med både fart og præcision ramte netmaskerne helt oppe i krogen. 0-1 til Sevilla.

Thomas Delaney må altså siges at være kommet i omdrejninger igen, efter han måtte på hospitalet under en kamp den 1. december.

Man of the Match: Thomas Delaney

Læs også: Syg Thomas Delaney kørt på hospitalet under kamp

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer