Cornelius-kasse ikke nok for Trabzonspor

Andreas Cornelius og Trabzonspor er tophold i Süper Lig og ubesejret i denne sæson. Titlen som førerhold holder de fast i, men lørdag eftermiddag mistede de titlen som ubesejret.

Andreas Cornelius Trabzonspor

Andreas Cornelius startede inde for Trabzonspor, da topholdet besøgte den tyrkiske sydkyst og Antalyaspor.

Antalya byder sædvanligvis på drinks, varme og afslapning for danskere, men allerede tidligt i kampen måtte Cornelius ud på sidelinjen med blod piblende fra hovedet efter et sammenstød med Antalya-forsvaret.

Hovedskaden til trods fandt Cornelius vejen til en nedfaldsbold efter et hjørnespark. Tæt under mål bragte Cornelius topholdet foran med 1-0, men mere fest og farver blev det ikke til.

Hjemmeholdet fra feriebyen fik udlignet på et straffespark før pausen, og efter pausen blev det også 2-1, da Dorukhan Tokoz sendte bolden i eget net.

Cornelius og Trabzonspor er dermed ikke længere ubesejret i Tyrkiets bedste række, men de er fortsat suverænt tophold.