LaLiga

Ancelotti: Benzema er klar til rivalopgør

Karim Benzema har den seneste uge været tvivlsom op til opgøret mellem de to Madrid-mastodonter Real Madrid og Atletico Madrid, men Carlo Ancelotti melder ham nu klar til kamp.

Karim Benzema blev skiftet ud med problemer i baglåret den 4. december i 0-2 sejren over Real Sociedad. Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid spiller søndag hjemme mod by-rivalerne fra Atletico Madrid.

Kampene mellem de to rivaler plejer at være i bedste derby-stil, hvor der bliver kæmpet på livet løs for hver eneste bold. Derfor har Real Madrid også brug for deres stjerne-angriber Karim Benzema, der har været meldt tvivlsom op til kampen.

Benzema blev skiftet ud med en skade i baglåret i 0-2 sejren over Real Sociedad den 4. december, men ifølge Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, skulle franskmanden nu være klar til søndagens rivalbrag.

– Han trænede godt i dag. Han har det godt og kommer til at spille i morgen (søndag, red.), lød den klare melding fra Ancelotti på et pressemøde lørdag.

Carlo Ancelotti fortalte videre, at alle Real Madrid-spillerne skulle være klar til kampen søndag, med undtagelse af Ceballos.

– Alle spillerne træner med, og jeg vil gerne rose det arbejde, som lægestaben og de fysiske trænere gør. Det faktum, at stort set alle spillere er klar på det her tidspunkt i sæsonen, viser hvor godt et stykke arbejde, de gør, sagde Real Madrid-træneren.

Forud for opgøret har Real Madrid hele ti point ned til lokalrivalerne i La Liga-tabellen.

Kampen bliver spillet søndag på Santiago Bernabéu klokken 21.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P