Dansk Fodbold

SønderjyskE-målmand: Rart at blive helt

Efter en sand rutsjebanetur af en fodboldkamp spillede SønderjyskE sig videre til Sydbank Pokalens semifinale, da de slog Hvidovre i en straffesparkskonkurrence, hvor målmand Nicolai Flø blev den store helt.

Nicolai Flø tog på sin vis fire straffespark i kampen. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Tre gange i løbet af kampen brændte Hvidovre et straffespark på Nicolai Flø.

Den blonde SønderjyskE-målmand tog et straffespark fra Kim Aabech i den forlængede spilletid, mens han ligeledes tog det første straffespark i straffesparkskonkurrence. Også det andet spark blev brændt, da Christoffer Boateng sparkede ved siden af målet, og den 26-årige Flø var også en tilfreds mand efterfølgende.

Læs også: SønderjyskE videre efter sandt pokaldrama

– Der er fedt. Når man kommer så langt hen, så indrømmer jeg gerne, at man som målmand håber lidt på, at man får muligheden for at stå i situationen, hvor man bliver helten, så det var rart at prøve det i dag, sagde Nicolai Flø efter kampen til TV3 Sport.

Selvom han vidste, at han stod i rampelyset, var det ikke nervøsitet, der prægede den 26-årige målmand forud for straffesparkskonkurrencen.

– Nej, nu havde jeg jo et (straffespark, red.) i kampen også, så det gav jo lidt selvtillid, men man tænker, at sparkerne er lige så nervøs, så man har ikke så meget at tabe, det er i hvert fald min indgangsvinkel, lød det fra Flø.

Kim Aabech brændte faktisk også sit første forsøg i straffesparkskonkurrencen på Nicolai Flø, men da SønderjyskE-målmanden havde forladt sin målstreg, skulle sparket tages om, om i anden omgang var Aabech sikkerheden selv.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P