Europæisk Fodbold

Rekordunge FCK sejrede: Meget overbevisende!

Jonas Wind er imponeret over sine holdkammerater i FCK, der stillede med det yngste hold i klubbens historie mod Slovan Bratislava.

Jonas Wind
Jonas Wind bragte FCK foran med 1-0. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

21 år og 348 dage. Det var aldersgennemsnittet af det F.C. København-hold, der torsdag aften stillede til start i Parken mod Slovan Bratislava i Conference League.

Her var danskerne allerede sikre på avancement og førstepladsen, men ikke desto mindre vandt FCK bekendt med 2-0. Noget, der imponerede målscorer Jonas Wind. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Det var meget overbevisende i aften! Det er virkelig stærkt at levere sådan med det her hold. Selvfølgelig er det gode spillere, men når man allerede er videre i gruppen, så er det ekstra stærkt at præstere på den her måde, lød det Jonas Wind efter kampen, der nu ser frem til 1/8-finalerne, da man via sin puljesejr slipper for 1/16-finalerne, som FC Midtjylland og Randers FC skal ud i.

– Vi har præsteret rigtig stærkt i Europa i efteråret med kun en uafgjort i kvalifikationen og ét nederlag i gruppespillet, hvor vi spillede i undertal det meste af kampen. Nu kan vi se frem til 1/8-finaler i foråret, og selvfølgelig skal vi se at komme så langt som muligt.

Læs også: Premier League-modstand kan vente for FC Midtjylland og Randers

Dermed har F.C. København spillet sin sidste kamp i 2021 og kan nu se frem til en juleferie, inden Superligaen går i gang igen den 18. februar 2022.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P