Premier League

Medie: Tredje Tottenham-kamp i træk kan blive udsat

Tottenham kan angiveligt få sin tredje kamp aflyst, da klubben ikke er sikker på at kunne stille hold på torsdag mod Leicester.

Tottenham
Den udskudte kamp mellem Tottenham og Rennes bliver ikke til noget, meddeler UEFA lørdag. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Coronaen har for alvor fået sit tag på Tottenham, hvor man har kunne se holdets senest to kampe blive aflyst. Således kom man ikke i kamp torsdag mod Rennes i Conference League og på søndag bliver det heller ikke til vanlig Premier League-fodbold, da kampen mod Brighton ligeledes er aflyst.

Nu melder The Athletic, at endnu et Tottenham-opgør er i fare for aflysning. Det drejer sig om kampen mod Leicester på torsdag den 16. december, der ifølge mediet er i fare.

Angiveligt har man i Spurs ikke de store forventninger til, at kampen mod Leicester på torsdag kan spilles som planlagt, der ligeledes har coronaproblemer.

Således måtte Kasper Schmeichel & co. undvære syv spillere i torsdagens Europa League-nederlag mod Napoli, hvor man røg ud og over i Conference League i stedet.

Læs også: Mølbys hemmelige flirt med Barcelona: Jeg havde skrevet under

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P