Premier League

Gerrard vender hjem: Lever fint med at blive upopulær på Anfield

Steven Gerrard og Aston Villa gæster lørdag Liverpool, hvor den nyudnævnte Aston Villa-manager er nærmest født og opvokset og helt sikkert har en stor stjerne hos hjemmepublikummet.

Steven Gerrard kommer formentlig til at stå med en ambivalent følelse, når han lørdag træder ind på Anfield. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er næppe tvivl om, at Steven Gerrard lørdag får en modtagelse, som det ikke har været mange gæstende managers på Anfield forundt.

Gerrard kommer til Anfield som manager for Aston Villa, og dermed er han for første gang nogensinde på den ’modsatte side’ af de mange fans på Liverpools ikoniske hjemmebane. Lørdag er han dog ikke i tvivl om, hvem han selv holder med.

– Jeg har muligheden for at tage dertil og konkurrere mod et rigtig godt hold og en god manager og prøve at vinde kampen. Det er mit eneste fokus. Hvis jeg ikke er den mest populære mand på Anfield, når vi kører hjem i bussen på vej mod Birmingham, er det sådan, det er, siger Gerrard til AFP.

I sine første fire kampe er det blevet til tre sejre og ét nederlag for Steven Gerrard i Aston Villa, og det har bragt Birmingham-klubben væk fra bundstriden i Premier League og op i midten af tabellen.

Selvom manden, som Liverpool-fansene døbte ’Captain Fantastic’, lørdag er imod sine tidligere fans, så lægger han ikke skjul på, at Liverpool stadig betyder meget for ham.

-Jeg vender tilbage til en klub, hvor jeg tilbragte mange år, og det får mig til at smile af flere årsager. For det første har jeg et godt forhold til mange i klubben. Jeg havde en fantastisk tid der, en virkelig god rejse. Jeg er lokal dreng. Det er holdet, jeg holdt med, da jeg voksede op, og jeg vil altid støtte det hold, lyder det fra Gerrard.

Steven Gerrard spillede i Liverpool fra 1998 til 2015, og her blev det til i alt 710 kampe og 186 scoringer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P