Premier League

Cavani kan gøre comeback- Varane stadig ude

Edinson Cavani har ikke været i aktion for Manchester United i Premier League siden 3-0-sejren over Tottenham sidst i oktober, men angriberen kan være tilbage i truppen til kampen mod Norwich. Hverken Raphael Varane eller Anthony Martial bliver klar.

Edinson Cavani er i spil til Manchester Uniteds kamp mod Norwich lørdag. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har de seneste par uger været ramt af skader på centrale positioner.

To af de spillere, der ikke har været til rådighed, er Edinson Cavani og Raphael Varane, og mens der er gode nyheder for angriberen fra Uruguay, så må Ralf Rangnick fortsat vente med at se sin franske forsvarsspiller i aktion. Rangnick kunne fredag berette, hvilke af holdets skadede spillere, der ville have mulighed for at komme i aktion mod Norwich lørdag.

– Den eneste kandidat er Edinson Cavani, men vi må vente at se. Han trænede med holdet i går og et par dage før det. For Rapha kommer kampen for tidligt. Han var ude et par uger, og vi er nødt til at sikre, at han forbliver helt fit de næste par måneder til slutningen på sæsonen, lyder det fra Rangnick, der også må se bort fra Anthony Martial.

– Med Anthony er vi nødt til at vente og se. Det er et spørgsmål om smerte og om, hvor tålelig smerten i hans knæ er, men til i morgen er han ikke en af de spillere, som er til rådighed, lyder det fra tyskeren.

Foruden Martial og Varane må Manchester United også se bort fra en tredje franskmand i form af Paul Pogba, mens Norwich ikke har mulighed for at bruge Brandon Williams, der er udlejet fra netop Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P