Dansk Fodbold

Aabech efter pokalexit: Vi havde fortjent at gå videre

38-årige Kim Aabech var af flere omgange i centrum, da han og Hvidovre efter et sandt pokaldrama røg ud til SønderjyskE fredag aften. Topholdet fra 1. Division fortjente dog mere, mener veteranen.

Kim Aabech og Hvidovre måtte efter et sandt drama se sig slået ud af Sydbank Pokalen af SønderjyskE. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han bragte Hvidovre på 2-0 i første halvleg, så brændte han straffespark i den forlængede spilletid, og efter to forsøg lykkedes han med at score i straffesparkskonkurrencen.

Hvidovre IF har en ganske iøjnefaldende profil i den tidligere superligaspiller, Kim Aabech, og manden i centrum var efter pokalkampen mod SønderjyskE fredag aften ærgerlig over holdets exit.

– Jeg står faktisk med en følelse af, at det var rigtig fedt. God smæk for skillingen; Mål på samlebånd, straffesparkskonkurrence [..] Det er pisseærgerligt at vi ikke går videre, det havde vi sgu fortjent, men stort cadeau til SønderjyskE, som blev ved med at kæmpe og fik målet til sidst i kampen, selvfølgelig pisse ærgerligt lige nu, men vi kan være stolte af os selv, sagde Aabech efter kampen til TV3 Sport.

– Jeg synes også, at hvis man ser over begge kampe, så havde vi fortjent at gå videre. Det var det sidste kynisme, der manglede. Jeg brænder et straffespark, og de får en scoring til sidst, så det er pisse ærgerligt, men samtidig har det været fedt, lød det videre fra Aabech.

38-årige Kim Aabech har spillet sin sidste kamp i Hvidovre i 2021, men selvom han har kontraktudløb ved nytår, så får Hvidovre-fansene ham formentlig at se igen til foråret, når holdet skal forsøge at sikre oprykningen til Superligaen. I hvert fald skal Aabech snart mødes med sportschef Peter Lassen.

– Vi skal have en snak i næste uge, og så regner jeg da med, at jeg skal have et halvt år mere, lyder det fra Aabech.

Hvidovre er lige nu toer i 1. Division, hvor de med 37 point placerer sig imellem lokalrivalerne fra Helsingør og Lyngby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P