Europæisk Fodbold

Niels F. efter Europa-exit: Kvaliteten manglede i afgørende situationer

Brøndby tabte ude til Sparta Prag i en direkte kamp om tredjepladsen i Europa Leagues Gruppe A med 2-0. Nederlaget betyder, at de blå/gule er færdige i europæisk fodbold for denne sæson. Noget, som Niels Frederiksen er ærgerlig over.

Brøndby IF er ude af Europa for denne sæson efter nederlaget i Tjekkiet. Foto: Martin Divisek/EPA/Ritzau Scanpix

Brøndby-chefen, Niels Frederiksen, følte, at hans mandskab kunne være med på flere parametre mod Sparta Prag, men manglen på kvalitet og kynisme blev udslagsgørende ifølge den ellers fattede boss.

Sådan lyder det efter kampen til klubbens hjemmeside.

– Man står med en ærgerlig fornemmelse her efter kampen, fordi vi havde sat næserne op efter, at vi skulle videre her fra puljen. Jeg synes også, vi havde en mulighed, og kampen i dag viste også, at vi godt kan spille med mod nogle af de her hold i Europa, nuancerer Niels Frederiksen og fortsætter om den manglende kynisme:

– Men vi mangler kvaliteten i de afgørende situationer i dag. Og det bliver forskellen, for det er jo ikke, fordi vi bliver trykket i bund. Men vi skal mere ud af de sekvenser, hvor det så ud til, at vi kunne skabe nogle store chancer, afslutter han.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Brøndby missede Conference League-billetten

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P