FCK’s teenagere trådte i europæisk karakter igen

F.C. København levede op til forventningerne om en sejr, da slovakiske Slovan Bratislava gæstede parken torsdag aften i Conference League.

F.C. København vinder sikkert over Slovan Bratislava i Conference League torsdag aften.

Med en sikret førsteplads i Conference League-gruppen havde Jess Thorup fundet plads til en række teenagere i startopstillingen.

Jonas Wind sendte københavnerne i front, da han med en følt inderside skød bolden i nettet lige uden for feltet.

Danskerne fortsatte takterne i anden halvleg og udbyggede føringen efter 53 minutter. Unge Rasmus Højlund headede bolden sikkert i mål fra det lille felt efter en ripost.

Københavnerne havde flere store muligheder i slutningen af kampen, men uskarphed stod i vejen for en scoring mere.

FCK vinder 2-0 og skal som bekendt kæmpe videre i Conference League efter årsskiftet.

Man of The Match: Hakon Haraldsson

F.C. København sikrede sig førstepladsen i Conference League-gruppen med et ungt hold, der sejrede 0-4 over Lincoln for to uger siden. Torsdag aften var der igen plads til en række teenagere, da Slovan Bratislava kom på besøg i Parken.

F.C. København fik sig noget af en overraskelse efter 20 minutter, da tjekkiske Jurji Medvedev var lige ved at snyde København-keeperen Kamil Grabara, der måtte bruge bentøjet til at afværge afslutningen.

FCK kom sig hurtigt over forskrækkelsen, da 18-årige Hakon Haraldsson fandt Jonas Wind lidt uden for feltet, der med en kælende inderside gjorde det til 1-0.

I anden halvleg var der så igen fokus på de 18-årige, hvor Rasmus Højlund headede bolden i mål efter Haraldsson endnu engang blev noteret for assistent.

Målfesten så ud til at fortsætte for løverne, men Pep Biel og Jonas Wind brændte flere store chancer i kampens afsluttende fase.

Udeholdet fra Bratislava var aldrig i nærheden af at true danskerne.

FCK vinder sikkert 2-0 og fortsætter som bekendt det europæiske eventyr i Conference League efter nytår.