Europæisk Fodbold

Lenglet undskylder efter ‘grine-billede’

Clement Lenglet undskylder nu over for Barcelona-fansene. Det drejer sig om et lidt uheldigt billede efter kampen mod Bayern München i går, hvor han blevet fanget af kameraet storsmilende ved siden af Robert Lewandowski.

Clement Lenglet undskylder over for fansene og klubben, efter han er kommet i modvind i forbindelse med et billede efter kampen. Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge flere spanske medier har mange Barcalona-fans været forarget over, at Clement Lenglet storsmilede efter klubbens Champions League-exit i går mod Bayern München. Mangel på respekt lyder det.

Men nu undskylder franskmanden, der forklarer, at billedet var taget i et flygtigt øjeblik og ikke havde noget med selve kampen at gøre.

Læs også: Grinende Barca-forsvarer skaber forargelse blandt klubbens fans

– Jeg vil gerne sende en besked til fansene. Først og fremmest, er jeg ked af gårsdagens resultat (0-3 mod Bayern München). Denne klub fortjener kun det bedste, og vi har ikke været i stand til at indfri, fortæller han og forklarer situationen, hvor han efter kampen ses afbilledet med Robert Lewandowski i en grinende positur:

– Da jeg smiler sammen med Robert Lewandowski, var det noget, der lige var sket mellem os intern, som jeg grinede af. Det var altså en specifik reaktion, der ikke havde noget med kampens resultat at gøre. Jeg står ved mine værdier, og alle der kender mig, ved, at jeg ikke kunne finde på at stå og grine på den måde for at såre klubben, understreger franskmanden på sin egen Instagram-profil.

Læs også: Overblik: Hvem gik videre i Europa League – og hvem røg i Conference?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P