Europæisk Fodbold

Thorup før Bratislava-kamp: Vi sparer ikke nogen, men..

F.C. København er i den fordelagtige position, at de uanset resultatet mod Slovan Bratislava torsdag er sikret førstepladsen i deres Conference League-gruppe. Det får dog ikke Jess Thorup til at spare spillere, men omvendt er der blevet plads til en hel del U19-spillere.

Jess Thorup kunne give en glædelig besked til flere af klubbens U19-spillere til dagens træning. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Årets sidste betydende kamp venter torsdag for F.C. København, når de hjemme i Parken tager imod slovakiske Slovan Bratislava.

Slovakkerne skal formentlig bruge en sejr i København for at gå videre fra gruppen, men den del er danskerne ovre, for de er uanset udfaldet af torsdagens kamp sikret en plads i ottendedelsfinalerne til foråret. Alligevel sparer københavnerne ikke nogen til kampen.

– Der må ikke herske nogen som helst tvivl om, at vi stiller det stærkest mulige hold i morgen og lægger den bedst mulige gameplan for at vinde, men jeg vil ikke lægge skjul på, at vi har store udfordringer på skadefronten, forklarer Jess Thorup og uddyber:

– Vi måtte fylde godt op med U19-spillere for at kunne spille 11 mod 11 til træningen i dag, og et par af dem fik sig en glædelig overraskelse bagefter, da de fik at vide, at de skulle med i truppen. Det siger lidt om, hvor vi er lige nu, men vi ser stadig os selv som favoritter. Og selv om vi allerede har vundet gruppen, så er der stadig meget på spil, lyder det fra FCK-cheftræneren.

Thorup vil ikke gå i detaljer med, hvad det er for nogle spillere, han må se bort fra, men Jens Stage skulle eftersigende være tvivlsom, ligesom det unge stjerneskud, Roony Bardghji ikke er spilleberettiget i Conference League.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P