Dansk Fodbold

Thomas Gravesen: Har ikke lagt trænergerningen på hylden

Thomas Gravesen åbner i en podcast op for muligheden om at gå trænervejen engang i fremtiden.

Thomas Gravesen er ikke afvisende overfor en karriere som fodboldtræner engang i fremtiden. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Gravesen er et kendt navn i dansk fodbold. Den tidligere Real Madrid-spiller, der i mange år sled og dirigerede på midtbanen for det danske A-landshold, fortæller nu i en Mediano-podcast, at han ikke er afvisende overfor en trænerrolle i fremtiden.

– Jeg har haft det i tankerne. At være fodboldtræner og få et hold til at være harmonisk – samtidig med at have en strategi og få det til at gå op i højere enhed – det er det, jeg har kæmpet med i hele mit liv som fodboldspiller og gerne vil gøre.

– Så jeg har ikke lagt det på hylden. Jeg er også kun midt i 40’erne. Ole Fritsen var jo i 50’erne, da jeg havde ham som træner (i Vejle red.), siger Gravesen.

Den karismatiske ekspert-kommentator arbejder sammen med Lars Jacobsen på Kanal 5. Han fortæller, at han tit spørger ind til Lars Jacobsens tilværelse som assistenttræner i 1. divisions-klubben HB Køge.

– Jeg snakker meget med ham om, hvordan han har det, og hvordan han klarer sig som fodboldtræner. Hvordan de første skridt er ind på den her scene, fortæller Thomas Gravesen.

Thomas Gravesen indstillede sin aktive karriere som fodboldspiller tilbage i 2008.

Læs også: Dansk landsholdsspiller bænket – tyder på skifte til januar

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P