Europæisk Fodbold

Randers-profil sammenligner Alkmaar-kamp med en finale

Når Randers FC torsdag aften møder AZ Alkmaar i Europa Conference League, så mener klubbens anfører, Erik Marxen, at det blive ligesom at spille en finale.

Randers FC tabte deres seneste superligakamp til Brøndby IF med 1-0. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Torsdag aften skal Randers FC på udebane møde AZ Alkmaar i en altafgørende kamp for danskerne, hvis de skal spille Europa Conference League i det nye år. Derfor var der pressemøde forud for kampen onsdag.

Her fortalte kronjydernes anfører, Erik Marxen, at opgøret bliver ligesom at spille en finale.

– Der kunne godt være en trodsreaktion i os, nu hvor der er en vis sandsynlighed for, at vi ikke lever i pokalturneringen efter søndag. Jeg ved ikke, om det var årsagen til præstationen mod OB, men man må også være fair at sige, at hvis vi og klubben kunne vælge, hvilken turnering vi ville gå videre i, er det i kampen mod Alkmaar, siger Erik Marxen ifølge Randers Amtsavis og tilføjer:

– Det er en kæmpe mulighed for at sætte en streg under, at vi er dygtige nok til at være med i Europa. Hvis vi ender med at tabe begge dele, kommer det til at gøre rigtig ondt, og det vil pludselig være en mere ordinær halvsæson.

Derudover fortæller Marxen, at det europæiske eventyr har været specielt for klubben.

– Det har været betydningsfuldt og spændende for os alle, men i takt med at nyhedsværdien er aftaget en smule, er forventningen og forhåbningen om at gå videre steget tilsvarende, så det bliver ligesom at spille en finale torsdag. Det gør kampen endnu federe, siger Erik Marxen.

Kampen mellem Randers FC og AZ Alkmaar torsdag den 9. december klokken 18.45 og vises på TV2 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P