LaLiga

Piqué om Barca-krise: Det er ledelsens skyld

FC Barcelona står i en dyb krise både økonomisk og sportsligt, og hvis man spørger Gerard Piqué, så er der ingen tvivl om, hvem der er skyld i netop dette.

Gerard Piqué og FC Barcelona tabte deres seneste kamp med 0-1 til Real Betis på hjemmebane. Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona holdte som sædvanligt forud for deres kampe et pressemøde tirsdag, hvor træner og spillere stillede op for at besvare de mange spørgsmål fra journalisterne. Her var der især et enkelt spørgsmål, der trak lidt overskrifter, da Barcas forsvarsspiller Gerard Piqué skulle svare på, hvorfor klubben er i den nuværende økonomiske og sportslige krise.

Den tidligere spanske landsholdsspiller var dog kortfattet, men samtidig klar i mælet, da han skulle besvare det spørgsmål.

– Ledelsen. Så enkelt er det.

Gerard Piqué uddybede videre, at der var tale om den tidligere ledelse med Josep Maria Bartomeu i præsidentsædet, som aldrig formåede at gøre klubben klar til modgang hverken på eller uden for banen, og at det er det, de betaler for i dag.

Læs også: Barcelona og Real Madrid er enige: Har sendt brev til øvrige LaLiga-klubber

Barca-spilleren slog dog hurtigt fast, at han hellere ville bruge energien på nutiden og det, som der er på vej for den catalanske klub.

– Vi kan sidde her i flere timer, men vi bliver nødt til at forholde os til nutiden og på, hvad fremtiden byder på. Der er mange ting, som vi er spændte omkring. På længere sigt har vi grund til at være optimistiske.

– Det er selvfølgelig ikke en situation, som vi håbede på, men holdet viser nye takter, som vi ikke viste tidligere, mens vi er i gang med at tilføre noget nyt til holdet. Hvis vi fortsætter på denne måde, så er jeg sikker på, at vi igen kan konkurrere, siger Gerard Piqué.

Læs også: Xavi om ’finale’: Vi skal dominere og angribe

FC Barcelona møder onsdag aften Bayern München i en altafgørende kamp for catalanernes videre avancement i Champions League-turneringen. Opgøret sparkes i gang klokken 21 på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P