Europæisk Fodbold

Niels Frederiksen: Vi kan ikke bruge ét point til noget som helst

Brøndby spiller torsdag en afgørende kamp i Europa League, og Niels Frederiksen er klar i spyttet – Ét point er ikke nok.

Brøndby og Niels Frederiksen skal bruge en sejr, hvis de fortsat skal spille europæisk fodbold i det nye år. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Brøndby spiller torsdag den sidste kamp i Europa Leagues gruppespil. Det er et udebaneopgør mod Sparta Prag, og hvis Brøndby har nogle som helst ambitioner om fortsat at spille europæisk i det nye år, kræver det en sejr.

– Vi ved, at vi ikke kan bruge ét point til noget som helst, så vi arbejder med en lang række muligheder for, hvad vi gør, hvis vi står og mangler et mål i løbet af kampen, siger Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen til Brøndbys egen hjemmeside.

Niels Frederiksen fortæller videre, at man har tænkt sig at starte kampen som normalt, hvor man gerne vil angribe.

– Men vi er også opmærksomme på, at vi ikke smider det hele væk fra start og kaster derfor ikke alt over bord fra første fløjt. Men det er klart, at hvis vi ikke har det resultat, vi skal bruge undervejs i kampen, så kommer vi til at satse mere, siger han.

Brøndby ligger forud for opgøret på sidstepladsen i Europa Leagues gruppe A. Torsdagens modstander fra Sparta Brag er to point foran på tredjepladsen. Sparta Prag kan i teorien stadig nå at få en andenplads i gruppen, men det kræver en mindre sensation, da de både er tre point efter Rangers, og samtidig har en markant dårligere målscorer.

Kampen torsdag er derfor en direkte duel om tredjepladsen, der er adgangsgivende til 1/16-finalerne i Conference League.

Kampen bliver spillet klokken 18.45.

Læs også: Stærk Brøndbytrup rejser til Prag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P