International Fodbold

Lige ved og næsten for tidligere Brøndby-profil i USA

Den tidligere Superligaprofil, Hany Mukhtar, slår i øjeblikket sine folder i amerikanske Nashville SC, og natten til onsdag blev han stemt ind som nummer to på listen over MVP’s i den bedste amerikanske række.

Hany Mukhtar har leveret imponerende 19 mål og ti assist i 33 kampe i denne sæson. Foto: Nashville SC

Brøndby IF solgte i januar 2020 Hany Mukhtar til amerikanske Nashville SC.

Her har den 26-årige tysker gjort sig særdeles godt bemærket de seneste to sæsoner, og natten til onsdag fik han beviset på, at han har været blandt de absolut bedste spillere i den amerikanske MLS i den forgangne sæson.

Mukhtar blev nemlig stemt ind på en andenplads på listen over ligaens MVP – mest værdifulde spillere – kun overgået af New England Revolutions spanier Carles Gil.

29-årige Gil har en fortid i blandt andet Valencia, Aston Villa og Deportivo La Coruna, og han blev med hele 52,07 procent af de afgivne stemmer en ganske suveræn vinder af prisen, som har navn efter den tidligere vinder og amerikanske landsholdsspiller Landon Donovan.

Hany Mukhtar fik 11,8 procent af stemmerne på andenpladsen. Stemmerne afgives af såvel spillerne selv som klubberne og medierne.

Den amerikanske liga, Major League Soccer, spilles efter en markant anderledes turneringsstruktur, end vi er vant til i Europa. I første omgang afgøres det i en østlig og en vestlig conference, hvilke hold der går videre til playoffs.

Både Mukhtars Nashville og Carles Gils New England røg ud i Conference-semifinalerne. I den endelig MLS-finale mødes New York City FC og Portland Timbers lørdag den 11. december.

Husk at du kan downloade vores nye app til både Android og iOS:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P