International Fodbold

Lewandowski trækker i land efter Messi-sviner: Det har jeg aldrig sagt

Robert Lewandowski blev for andet år i træk forbigået, da der skulle uddeles Ballon d’Or. Lionel Messi vandt i år, og i sin takketale fortalte han, at han var af den overbevisning, at Lewandowski skulle have vundet i 2020. Tirsdag gav Lewandowski sit syn på Messis tale.

Lewandowski havde et skævt smil på læben, da Lionel Messi blev kaldt på scenen. Foto: France Football

Der var ingen Ballon d’Or til Robert Lewandowski i år, og det samme var tilfældet sidste år.

Sidste år var der den krølle på historien, at der slet ikke blev uddelt nogen Ballon d’Or på grund af den igangværende corona-pandemi, men det skulle der have været, og den skulle have tilfaldet Robert Lewandowski. Sådan var i hvert fald Lionel Messis holdning, da han i sidste uge modtog prisen for 2021.

Læs også: Lewandowski efter glippet Ballon d’Or: Tomme ord fra Messi

Fra sin plads på talerstolen benyttede den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder muligheden for at opfordre prisuddelerne fra France Football til at give Lewandowski prisen for 2020. Efterfølgende er Lewandowski blevet citeret for at sige, at det var tomme ord fra Messis side, men den misforståelse vil han gerne rette op på.

– Min udmelding, som jeg kom med i et interview med polsk tv, bliver i øjeblikket grebet ud af kontekst. Jeg har aldrig sagt, at det var tomme ord fra Lionel Messi.

– Tværtimod; Lionel Messis tale ved begivenheden i Paris, hvor han sagde, at jeg efter hans mening fortjente Ballon d’Or for 2020, var meget venlige. Jeg ville med min udmelding sige, at jeg selvfølgelig ville blive meget glad, hvis Messis ord blev hørt, siger Robert Lewandowski ifølge The Mirror.

Robert Lewandowski klappede respektfuldt, da Didier Drogba udnævnte Lionel Messi som årets vinder, og den polske angriber har kun roser til overs for sin argentinske kollega.

– Jeg respekterer og sætter uanet stor pris på Lionel Messi, og jeg vil gerne endnu engang lykønske ham med at vinde Ballon d’Or for 2021, lyder det fra Lewandowski.

Robert Lewandowski scorede i sidste sæson 41 mål i 29 Bundesligakampe, mens han i år har scoret 16 mål i 14 kampe i den bedste tyske fodboldrække.

Husk at du kan downloade vores nye app til både Android og iOS:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P