Premier League

Leicester inden gyserkamp mod Napoli: Må undvære syv spillere

Leicester Citys manager, Brendan Rodgers, kunne på pressemødet forud for Europa League-opgøret imod Napoli fortælle pressen, at han må undvære hele syv spillere.

Brendan Rodgers og hans Leicester City-mandskab tabte deres seneste kamp i Premier League med 2-1 til Aston Villa. Foto: Geoff Caddick/AFP/Ritzau Scanpix.

Leicester City og Napoli støder torsdag aften sammen i en altafgørende Europa League-kamp, hvor ingen af de to mandskaber kan tåle at tabe, hvis de vil videre fra gruppespillet.

Premier League-klubben har dog fået en dårlig optakt til opgøret. Det fortæller deres manager, Brendan Rodgers, onsdag på et pressemøde forud for den vigtige kamp.

– Vi kommer til at mangle syv spillere. Hvem de er, finder I ud af senere, når vi træner i aften. Så kan I se, hvem der ikke er rejst med, siger Brendan Rodgers ifølge klubbens hjemmeside.

Læs også: Medie: Corona-udbrud i Tottenham

Den nordirske manager uddyber videre på pressemødet, at det blandt andet skyldes et corona-udbrud.

– Vi har haft et hvis antal personer, heriblandt i staben og blandt spillerne, som ikke er rejst med. Vi har haft nogle, som er positive med corona, og nogle som simpelthen bare ikke har det godt. Så vi har ikke turde at tage chancen, forklarer Leicester manageren.

Læs også: Medie: Tottenham beder om udskydelse grundet corona-udbrud

Rodgers ønsker dog ikke at placere fokusset på de manglende spillere, men i stedet på den vigtige kamp torsdag aften.

– Vores fokus er på de spillere, som er her og på den næste kamp, hvilket er en vigtig kamp for os. Så vi må se, hvordan det udvikler sig i de kommende dage.

Kampen mellem Leicester og Napoli spilles torsdag klokken 18.45 på Stadig Diego Armando Maradona i Italien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P