LaLiga

Barcelona og Real Madrid er enige: Har sendt brev til øvrige LaLiga-klubber

De to spanske fodboldgiganter, FC Barcelona og Real Madrid, har sammen med Athletic Club fra Bilbao sendt et brev til de øvrige klubber i LaLiga, hvori de angriber ligaens præsident Javier Tebas.

Real Madrid og FC Barcelona er ikke enige om alting, men om dette er de helt enige. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

– Vi forstår nødvendigheden af at foretage strukturelle reformer i spansk fodbold.

Sådan starter et brev, som de tre LaLiga-klubber FC Barcelona, Real Madrid og Athletic har sendt til de 17 øvrige klubber i den bedste spanske liga, ifølge Offthepitch.

Brevet omhandler den handel med kapitalfonden CVC, som 38 ud af 42 klubber fra den bedste og næstbedste spanske række tidligere på året stemte for. Handlen vil sikre CVC en minoritets-aktieandel i LaLiga samt 11 procent af overskuddet fra medie-rettigheder over de næste 50 år.

FC Barcelona, Real Madrid, Athletic Club samt én unavngiven klub stemte i sin tid imod salget. I brevet skriver de tre klubber desuden at:

– LaLiga vil være udenfor sine juridiske rammer, hvis aftalen bliver underskrevet.

De 20 klubber i LaLiga samt de 22 klubber i LaLiga2 skal fredag igen stemme om forslaget. For at gå igennem skal forslaget have mindst 22 af de 42 klubbers stemmer.

Husk at du kan downloade vores nye app til Android og iOS:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P