Auf wiedersehen Barca: Fodboldlektion i München

FC Barcelona tabte onsdag aften med 3-0 til Bayern München i Champions Leauge, hvilket betyder, at det catalanske mandskab skal spille Europa League i det nye år.

Bayern München vandt for anden gang i denne sæson over FC Barcelona i Champions League-turneringen. Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona skulle vinde over Bayern München onsdag aften, hvis de selv ville sikre videre avancement fra Champions League-gruppespillet.

Thomas Müller scorede kampens første mål på et hovedstød efter lidt over en halv time.

Kort før pause scorede Leroy Sane til 2-0 for tyskerne på en drilsk afslutning, som Barca-målmanden, Marc Andre ter Stegen burde have taget.

Efter lidt over en times spil blev Barcas Champions League-exit slået fast, da unge Jamal Musiala scorede til 3-0 for Bayern.

FC Barcelonas nederlag betyder, at de skal spille Europa League efter nytår, da Benfica vandt deres kamp med 2-0.

Man of the match: Thomas Müller

FC Barcelona mødte onsdag aften Bayern München på Allianz Arena i Tyskland, hvor catalanerne var tvunget til en sejr, hvis de selv ville afgøre, om de skulle spille Champions League eller Europa League i det nye år.

Barca kom godt fra start, hvor de længe spillede lige op med Bayern, inden Thomas Müller på et oplæg fra Robert Lewandowski kunne gøre det til 1-o for tyskerne.

Kort før pause scorede Leroy Sane til 2-0 for det tyske hjemmehold på et drilsk langskud, hvor Marc Andre ter Stegen i Barcelona-målet lavede et drop.

Efter lidt over en times tid blev catalanernes skæbne afgjort, da Jamal Musiala lukkede og slukkede kampen, da han scorede til 3-0 for sydtyskerne.

Portugisiske Benfica vandt deres opgør imod Dynamo Kyiv med 2-0 på hjemmebane, hvilket betyder, at de overhaler Barca i Gruppe E og dermed sender catalanerne på gruppens tredjeplads og i Europa League.