Europæisk Fodbold

Ajax forlænger med Overmars

Marc Overmars havde egentlig allerede kontrakt med Ajax til november 2024, men den er nu forlænget, så den tidligere Arsenal-profil vil sidde på jobbet som fodbolddirektør helt til sommeren 2026.

Marc Overmars har været fodbolddirektør i Ajax siden sommeren 2012. Foto: AFC Ajax

Ajax gik tirsdag videre i Champions League med seks sejre i seks kampe.

Den slags resultater skaber selvsagt beundring, og måske af den grund har klubbens fodbolddirektør, Marc Overmars, også været rygter til større adresser i fodboldeuropa.

Det bliver der dog ikke noget af, for den tidligere Ajax-, Arsenal- og FC Barcelona-profil bliver hvor han er. Endnu har Overmars ikke underskrevet sin kontraktforlængelse, men på sin hjemmeside skriver Ajax, at bestyrelsen har i sinde at forlænge kontrakten på den kommende generalforsamling, og dermed er det kun formaliteter der mangler.

– Jeg glæder mig stadig over mit arbejde og får en masse tilfredsstillelse ud af det. Samarbejdet med mine fælles bestyrelsesmedlemmer er virkelig godt, ligesom det er med folkene på træningsanlægget, som jeg samarbejder med om scouting, ungdom og transfers. Jeg har en følelse af, at mit arbejde i Ajax endnu ikke er færdiggjort, så jeg vil med glæde fortsætte her, lyder det fra Overmars.

Marc Overmars har allerede siddet på posten som fodbolddirektør i ni og et halvt år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P