3F Superligaen

Årets spiller i Silkeborg IF: Jeg blev meget overrasket

Nicolai Vallys har haft et imponerende år i Silkeborg IF, og torsdag blev han kåret til årets spiller hos de succesfulde oprykkere fra Silkeborg.

Nicolai Vallys skiftede i sommeren 2019 fra FC Roskilde til Silkeborg IF, og siden har karrieren for alvor taget fart for den offensive spiller. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Nicolai Vallys og resten af Silkeborg IF har imponeret i Superligaen denne sæson. Den offensive SIF-spiller har været involveret i en stor del af Silkeborgs mål, og torsdag kunne han så lade sig hylde af klubben som årets spiller i Silkeborg IF.

– Jeg blev meget overrasket. Jeg synes, jeg har haft et godt år, men jeg synes så også, at der er sindssygt mange, der kunne have fået prisen. Men jeg blev da mega glad og mega stolt. Det er stort for mig, og jeg er glad for det, siger Nicolai Vallys med et stort smil til Silkeborg IF’s egen hjemmeside.

Som hovedpersonen selv siger, kunne prisen have gået til en lang række spillere i Silkeborg IF, der som oprykkere har taget Superligaen med storm dette efterår. Derfor har han også svært ved at svare på, hvorfor det lige var ham, der blev kåret til årets spiller.

– Jeg er med på, at jeg har haft et godt år, og jeg har spillet nærmest alle kampe og fået lavet de mål og assister jeg skulle, og egentlig også gjort det godt udover de ting. Det er der så nogen, der har lagt mærke til, og vurderet at jeg fortjener prisen. Men som sagt, så føler jeg virkelig den kunne have gået til mange andre.

Nicolai Vallys og Silkeborg IF kan nu gå på en velfortjent ferie, inden de skal forsøge at bevare den top seks-placering, de lige nu sidder på, i det nye år.

Læs også: Silkeborg IF forlænger med fire spillere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P