3F Superligaen

Silkeborg IF forlænger med fire spillere

Silkeborg IF har forlænget kontrakterne med fire spillere, herunder forsvarsgeneralen Tobias Salquist.

Silkeborg har forlænget kontrakterne med Tobias Salquist, Mark Brink, Anders Klynge og Oliver Sonne. Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF har haft en forrygende sæson som oprykkere til Superligaen, hvor de i dén grad er i spil til at ende som en del af top seks.

Derfor er det heller ikke overraskende, at klubben har været interesseret i at holde på spillerne. Nu har Silkeborg IF offentliggjort kontraktforlængelser med fire af holdets spillere.

Det drejer sig om Tobias Salquist, Anders Klynge, Mark Brink og Oliver Sonne.

Blandt de fire spillere, er forsvarsgeneralen Tobias Salquist nok en af de mest prominente forlængelser for Silkeborg IF.

– Tobias Salquist og Silkeborg IF har været det helt perfekte match, og i hele 2021 har han opretholdt et meget højt niveau og været kraftigt medvirkende til SIFs nogle gange lidt oversete, bomstærke defensiv. Tobias Salquist har udviklet sig til at være en leder både på og uden for banen, og vi er meget glade for at have sikret os en kontraktforlængelse med ham, så vi sammen kan lægge endnu flere lag på hans præstationer og betydning for holdet, siger sportschef Jesper Stüker til Silkeborgs egen hjemmeside.

Tobias Salquist har indtil videre spillet 82 kampe for de rød/hvide midtjyder, og nu har forsvarsspilleren og klubben altså papir på hinanden til og med 2025. Og Salquist selv er da også ganske begejstret for forlængelsen.

– Det har været en kæmpestor fornøjelse at komme hjem til SIF, og jeg har virkelig genfundet fodboldglæden i en klub, der selvfølgelig står mit hjerte meget nær, og hvor vi har gang i en meget spændende udvikling. Det er virkelig fedt at være en del af det her hold, som spiller fodbold på en meget attraktiv måde, og jeg er glad for at have bevist mit værd i SIF efter nogle lidt omskiftelige år. Både som fodboldspiller og privat uden for banen har det været fantastisk at vende hjem til Silkeborg, og det er en meget stor glæde at have forlænget kontrakten, så jeg kan være med til at drive den gode udvikling yderligere fremad i de næste mange år, lyder det fra Tobias Salquist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P