Bundesligaen

Jude Bellingham modtager sin dom efter udtalelser: Accepterer

Det tyske fodboldforbund har tildelt den 18-årige Jude Bellingham en bøde.

Jude Bellingham var langt fra tilfreds med dommerens præstation i kampen mellem Dortmund og FC Bayern München. Nu ser det dog ud til, at han slipper uden karantæne.Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

Jude Bellingham havde svært ved at holde sin utilfredshed over dommer Felix Zwayer for sig selv, da han efter lørdagens 2-3 nederlag til FC Bayern München afgav interview.

Her udtalte Bellingham følgende:

– Man giver den største kamp i Tyskland til en dommer, der har en historik med matchfixing. Det er, hvad man kan forvente sig.

Siden blev udtalelserne genstand for først en undersøgelse af det tyske fodboldforbund, og senere meldt til politiet.

Nu er det tyske fodboldforbund klar med dommen – Jude Bellingham får en bøde. Det oplyser Dortmund på sin hjemmeside.

– På grund af følelser, og lige efter dommeren havde fløjtet kampen af, kom Bellingham til at minde folk om Zwayers tidligere involvering i matchfixing, hvilket blev straffet af det tyske fodboldforbund for flere år siden, skriver klubben.

På hjemmesiden står der også, at Bellinghams udtalelse bliver takseret som ”usportslig opførsel”, hvilket altså får det tyske fodboldforbund til at give ham en bøde.

– Borussia Dortmund og spilleren accepterer dommen, og Jude Bellingham er dermed klar til at spille i Bundesliga-kampen næste søndag mod VfL Bochum, skriver tysker-klubben på sin hjemmeside.

Bøden er på 40.000 euro, hvilket må anses som en straf på niveau med en løftet pegefinger for både spilleren og klubben.

At Jude Bellingham er sluppet med kun at få en bødestraf, er i sig selv lidt af en bedrift, da mange regnede med, at der også ville være op til flere karantænedage involveret.

I forhold til politianmeldelsen er der intet nyt, så Jude Bellingham er altså ikke gået helt fri endnu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P