3F Superligaen

Jonas Wind: Vi skal slutte året godt af

F.C. København spiller torsdag hjemme mod Slovan Bratislava i årets sidste officielle kamp.

Jonas Wind siger i interviewet, at han med sine 22 år meget vel kan være den ældste FCK'er i startelleveren på torsdag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

F.C. København har ikke haft det mest prangende efterår, men de kan alligevel gå til vinterpause som Superligaens andenplads, blot to point efter førerholdet fra FC Midtjylland.

Torsdag spiller de sin sidste officielle kamp i år, når de hjemme i Parken skal forsøge at runde et solidt gruppespil i Conference League af.

– Vi skal ud at slutte ordenligt af og sige tak for støtten, der har været denne sæson og hele året generelt. Vi skal slutte af på en ordentlig måde, siger FCK’s angrebsprofil Jonas Wind i et interview på FCK’s hjemmeside.

Da FCK spillede mod Slovan Bratislava i deres første opgør i Conference League, scorede Jonas Wind to mål. Han håber, han kan gentage succesen torsdag.

– Det bliver forhåbentligt med to mål igen. Det kunne da være dejligt at fortsætte den stime, der har været europæisk. Der er gode minder fra sidste kamp, som jeg håber at kunne tage med til kampen torsdag, siger han.

FCK har haft en skadesplaget sæson, og Jonas Wind påpeger da også, at der er flere profiler fraværende torsdag.

– Vi har desværre været vant til at mangle nogle profiler i løbet af sæsonen, og nu kan vi så skrive Nicolai Boilesen og Peter Ankersen på den liste. Men som jeg hele tiden har sagt, så er der andre, der står klar og venter på at få chancen ude i kulissen.

– Det handler om, at de spillere, der er klar til at spille, bare skal ud at gøre det så godt som muligt. Der er selvfølgelig en del unge spillere med, som det har været hele sæsonen, men vi spiller altid for at vinde, udvikle os og gøre vores bedste. Jeg er sikker på, at vi nok skal vinde kampen og få sagt ordenligt farvel til fansene, siger Wind.

F.C. København er sikret at gå videre som etter i gruppen, hvor de har vundet fire kampe og tabt en enkelt. Kampen bliver spillet torsdag klokken 21.00 i Parken.

Læs også: To FCK-profiler er færdige for i år

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P