Dansk Fodbold

Jon Dahl: Jeg har ambitioner

Jon Dahl Tomasson har imponeret i spidsen for svenske Malmö FF, og han fortæller nu selv, at han har ambitioner for fremtiden.

Jon Dahl Tomasson kan meget vel være fortid i Malmö FF, efter han har vundet mesterskabet to gange i streg for første gang i 46 år. Foto: Andreas Hillergren/TT/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

46 år. Så længe er det siden, at Malmö FF senest vandt det svenske mesterskab to år i streg – altså, indtil Jon Dahl Tomasson gjorde det lørdag.

Udover to mesterskaber i streg, har Jon Dahl Tomasson også ført Malmö FF til gruppespillet i Champions League. Og når man leverer på det niveau som cheftræner, så bliver man selvfølgelig også et varmt navn ude i Europa.

Jon Dahl Tomasson selv er ikke afvisende overfor et tilbud fra en anden klub.

– Jeg havde masser af ambitioner som spiller, og jeg er den samme person, så det har jeg også som træner. Men ambitioner kan jo både være at vinde det tredje guld i træk i Sverige – eller at prøve mig selv af i en større klub i et større fodboldland, siger Jon Dahl Tomasson til Ekstra Bladet.

Den tidligere danske landsholdsangriber blev sidste år sat i forbindelse med trænerjobbet i Feyenoord, men det endte ikke med en retur til den hollandske klub for Jon Dahl Tomasson.

Jon Dahl har en kontrakt uden slutdato med Malmö FF, men tiden må vise, hvad der nu skal ske for den danske succes-træner.

Læs også: Jon Dahl er svensk mester med Malmö FF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P