Dansk Fodbold

Glen Riddersholm tager cheftræner-rollen i Genk: Det var ikke meningen

Det var ikke intentionen, at Glen Riddersholm skulle være cheftræner i Genk, da han blev hentet til klubben. Det siger formand Peter Croonen.

Glen Riddersholm var i SønderjyskE i perioden fra 2019 til 2021. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix.

Mandag fyrede Genk cheftræner John van den Brom efter en stime af utilfredsstillende resultater. I stedet er Glen Riddersholm blevet udpeget som midlertidig afløser sammen med assistent Domenico Olivieri.

Det er ikke mere end en måned siden, at Glen Riddersholm kom til Genk med titlen som ’first team coach. Alligevel står han nu i spidsen for den traditionsrige klub i Belgien.

Det var da heller ikke meningen, at Glen Riddersholm skulle være cheftræner i Genk, fortæller Genks formand Peter Croonen.

– Vi hentede ham ikke med intentionerne om, at han skulle blive cheftræner, og slet ikke med intentionen om at gøre ham cheftræner så hurtigt. Men han har evnerne til det, og så kigger vi på det og evaluerer undervejs, siger Peter Croonen.

Riddersholm står for første gang i spidsen for Genk når de torsdag møder Rapid Wien i Europa League i en afgørende kamp. Genk er forud for opgøret gruppens tredjeplads, men man kan forsat nå at blive både nummer to og nummer fire i gruppen.

Læs også: Riddersholm overtager trænerpost i Genk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P