Champions League

Chelsea-boss: Jeg mangler fem spillere

Når Thomas Tuchel og Chelsea spiller mod Zenit Skt. Petersborg i Champions League onsdag, bliver det uden en række profiler.

Thomas Tuchel er sandsynligvis ved at være en anelse nervøs, når han kigger på listen af skadede spillere forud for det stramme Premier League-program mellem jul og nytår. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea rejser til Rusland tirsdag eftermiddag, da de onsdag spiller Champions League mod Zenit.

Her skal Chelsea sandsynligvis bruge en sejr, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at vinde Champions Leagues gruppe H.

På et pressemøde forud for kampen bekræfter Chelseas cheftræner Thomas Tuchel nu, at spillerne Jorginho, N’Golo Kante, Trevoh Chalobah, Ben Chilwell og Mateo Kovacic ikke er med i truppen.

De to nyeste spillere på listen over ukampdygtige spillere er Mateo Kovacic og Jorginho.

– Vi har fået nogle dårlige nyheder om Kovacic. Han trænede mandag, med et stort smil, og det var en fornøjelse at have ham tilbage. Uheldigvis er vi blevet sat lidt tilbage, fordi han testede positivt for coronavirus og nu er i selvisolation.

– Jorginho er ude med rygproblemer, og han spillede med smerter mod West Ham United. Han har spillet Champions League-finalen, EM og så direkte ind i Super Cup’en, så vi forventede også, at der ville komme et tidspunkt, hvor han ville blive ramt af overbelastning, siger Tuchel.

Chelsea er sikret at gå videre i Champions League, men med 12 point efter fem kampe, er det kun målscoren, der sender dem foran Juventus. Og da italienerne møder Malmö FF, der kun har et enkelt point efter fem kampe i Champions League, hjemme i deres sidste kamp, må man altså gå ud fra, at det nok kræver en sejr i Rusland, hvis Chelsea skal forsvare førstepladsen i gruppen.

Kampen mellem Zenit og Chelsea bliver spillet onsdag klokken 18.45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P