Serie A

AC Milan-spiller inden Champions League: Vi skal vinde for Kjær

Fikayo Tomori fortalte som optakt til Champions League-opgøret mellem AC Milan og Liverpool, at italienerne skal vinde kampen for danske Simon Kjær.

Fikayo Tomori vil gøre sit bedste for at slå Liverpool tirsdag aften, og kampen skal være til ære for danske Simon Kjær. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Simon Kjær er ude resten af sæsonen med en korsbåndsskade i det forreste korsbånd. Det skete i forrige uge, og siden har AC Milan ad flere omgange udtalt sig og vist sin støtte og opbakning til den danske landsholdskaptajn.

Læs også: Se billederne: Kjær støttes af holdkammeraterne

Tirsdag spiller den italienske storklub en altafgørende kamp mod Liverpool på hjemmebane i Champions League, og Simon Kjærs holdkammerat har forud for opgøret forklaret, at det er hårdt at miste en spiller som Kjær.

– Simon er en vigtig del af vores hold, både på og uden for banen. Han har en stor personlighed, han er en leder, og han har vist, hvor vigtig han er for os i denne sæson, sagde Tomori Sky Sport Italia.

– Det er hårdt for os at miste en spiller som ham, men tiden er inde til, at vi samles som hold, spiller for ham, vinder og går videre og har en god sæson for ham, udtaler Tomori.

Milan befinder sig i en situation i Champions League, hvor de både kan nå at gå videre som nummer to, ryge i Europa League som nummer tre og blive slået helt ud af europæisk fodbold.

Kampen mod Liverpool bliver spillet hjemme på San Siro tirsdag klokken 21.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P