Premier League

Tuchel indrømmer Lukaku-fejl: Skulle ikke have spillet

Chelsea indkasserede lørdag det bare femte Premier League-nederlag under Thomas Tuchels ledelse, da West Ham sendte bysbørnene hjem med et 3-2-nederlag. I pausen sendte Chelsea Romelu Lukaku på banen, men det var en fejl, siger Tuchel nu.

Romelu Lukaku spillede anden halvleg for Chelsea mod West Ham. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Da tyske Kai Havertz i weekendens kamp mod West Ham blev skadet, sendte Thomas Tuchel sin belgiske stjerne Romelu Lukaku på banen.

Lukaku blev skadet i en nærkamp med danske Lasse Nielsen, da Chelsea mødte Malmö FF i sidst i oktober, og siden sad han ude i fire Premier League kampe. Efterfølgende har han fået henholdsvis otte og 21 minutter i Premier League, men mod West Ham blev det til en hel halvleg, og det var åbenbart en fejl.

– Det er min fejl. Jeg synes ikke, han fysisk er klar til 45 minutter, men vi besluttede alligevel at bringe ham i spil på grund af hans højde, da vi mistede Kai [Havertz]. Kai havde en vigtig rolle i forsvaret på dødbolde, som er en kæmpe trussel fra West Ham, så det her er min fejl. Jeg tog beslutningen, så det er mit ansvar, udtaler Chelsea-manager Thomas Tuchel mandag.

Romelu Lukaku spillede kampen til ende, og umiddelbart er der ingen forlydender om, at han skulle have hverken forværret sin skade eller pådraget sig en ny.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P