Stryger-løse Udinese tabte til Empoli

En skidt anden halvleg kostede point for Udinese, der mandag aften var på besøg hos Empoli, som scorede hele tre gange i anden halvleg.

For femte Serie A-kamp i træk var der ingen Jens Stryger Larsen i truppen, da Udinese mandag aften gæstede Empoli.

Klubben fra Udine kom bedst fra start, da den tidligere Everton-spiller, Gerard Deulofeu bragte gæsterne foran.

Føringen holdt til fem minutter inde i anden halvleg, da Petar Stojanovic udlignede til 1-1. Kort efter kom hjemmeholdet foran 2-1 på mål af Nedim Bajrami, og med 12 minutter tilbage af kampen afgjorde Andrea Pinamonti kampen med sin 3-1-føring.

Med nederlaget formåede Udinese ikke at spille sig væk fra den nedrykningsstreg, der kommer faretruende nærmere. Lige nu har Stryger Larsen og holdkammeraterne seks point ned til Genoa under stregen.