Europæisk Fodbold

Riddersholm overtager trænerpost i Genk

Glen Riddersholm overtager midlertidigt rollen som cheftræner i belgiske Genk, som har fyret cheftræner John van den Brom.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Glen Riddersholm nåede ikke at være first team coach i belgiske Genk særlig længe.

Den tidligere FC Midtjylland-, AGF- og SønderjyskE-træner har i hvert fald midlertidigt overtaget taktstokken i den belgiske klub sammen med den hidtidige assistenttræner Domenico Olivieri.

Posten som cheftræner er blevet ledig i den belgiske klub, der mandag har valgt at fyre John van den Brom, der nåede at stå i spidsen for klubben i 60 kampe.

– Klubbens ledelse har taget denne beslutning, da resultaterne ikke er i overensstemmelse med spillernes kvaliteter og de ambitioner, som vi sammen har sat for denne sæson, lyder det fra den belgiske klub.

Riddersholm og Olivieri overtager et hold, der lige nu indtager en skuffende ottendeplads i den belgiske Jupiler League, hvor de har hele 15 point op til førstepladsen.

I sidste sæson sluttede Genk på en andenplads kun overgået af mestrene fra Club Brügge, og derfor har sæsonstarten ikke været tilfredsstillende denne sæson, hvor det i 17 kampe er blevet til blot seks sejre, fire uafgjorte og syv nederlag.

Hvorvidt Riddersholms nye stilling blot er midlertidig, melder Genk endnu intet om. Den belgiske klub skriver blot, at Riddersholm sammen med Olivieri vil overtage den sportslige ledelse i samarbejde.

Glen Riddersholm nåede lige akkurat at sidde på posten som assistenttræner i Genk i en måned og én dag.

Husk: Vores app kan downloades til både Android og iOS:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P