Premier League

Liverpool-stjerne om fremtiden: Der skal findes en løsning

Hvis det står til Mohamed Salah selv, så bliver han i Liverpool, men det er op til ledelsen at finde en løsning, siger egypteren.

Mohamed Salah blev hentet til Liverpool i sommeren 2017, hvor han sidenhen har markeret sig som en af Premier Leagues absolut bedste spillere. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah har præsteret på et højt niveau for Liverpool denne sæson, og han er uden tvivl et emne blandt andre storklubber i Europa.

29-årige Salah er lige nu på kontrakt i Liverpool indtil 2023, og han er i dén grad interesseret i at forlænge med klubben.

– Jeg har sagt adskillige gange, at hvis beslutningen er op til mig, ønsker jeg at blive i Liverpool. Men beslutningen er i ledelsens hænder, og de er nødt til at finde en løsning. Der er ingen problemer, men vi er nødt til at nå til enighed om kontrakten. Det er op til dem, siger Salah.

– Din finansielle værdi viser, hvor meget klubben værdsætter dig, og at de er klar til at gøre hvad som helst, for at man skal blive, men beslutningen i sig selv er ikke kun baseret på de finansielle forhold.

– Der er ting som holdets ambitioner, træneren og hvad han ønsker at gøre med holdet, og de spillere han ønsker. Det er alle vigtige elementer, når man tager beslutningen, siger Salah ifølge Liverpool Echo.

Mohamed Salah har scoret 19 mål i 20 kampe denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P