LaLiga

Fodboldspiller eller Einstein?: Tidligere Liverpool-angriber med genialitet

Den tidligere Liverpool-angriber Iago Aspas leverede en genialitet dimensioner, da han søndag tænkte hurtig og sikrede sig selv en karantæne.

Iago Aspas bevæger sig i en velkendt gråzone, hvor spillere af og til trækker gule kort bevidst, for på den måde at afsone deres karantænedage mere ideelt. Foto: Miguel Riopa/AFP/Ritzau Scanpix

34-årige Iago Aspas er efterhånden en erfaren herre. Søndag demonstrerede han da også både erfaring og hurtig tankegang, men det var ikke i forbindelse med en genistreg i kampen som sådan.

Nuvel, Iago Aspas scorede i situationen til 1-0 efter 11 minutter i kampen mellem Celta Vigo og Valencia, men genialiteten kom faktisk i forbindelse med fejringen af målet.

Under selve jubelscenen lavede Iago Aspas en vaskeægte Jon Dahl Tomasson og blev skadet, og han havde sparet fire gule kort sammen i karantænebanken forud for kampen mod Valencia.

Han tænkte derfor hurtigt og tog sin trøje af, og noterede sig derved for sit femte gule kort, hvilket giver en automatisk karantænedag.

Således fik Iago Aspas nulstillet sine karantænepoint, samtidig med at han kan afvikle karantænen mens han kommer sig over sin skade.

Det rejser selvfølgelig spørgsmålet, om det er fairplay, og om man burde straffe den slags opførsel. Men hvis ikke det får et efterspil, må Iago Aspas siges at være et pragteksemplar på, hvordan man får noget godt ud af en dårlig situation.

Kampen mellem Celta Vigo og Valencia endte 1-2.

Iago Aspas forlod Liverpool i 2015, hvor han spillede 15 kampe med blot et enkelt mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P