Premier League

Everton-matchvinder: Det var et vildt øjeblik

Demarai Gray blev mandag aften matchvinder for Everton, da han scorede et drømmemål mod Arsenal i kampens overtid.

Da Damarai Gray scorede sejrsmålet for Everton smed han i ren eurofori sin kamptrøje. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Kampen mellem Everton og Arsenal lignede længe et opgør, der ville ende 1-1, men Demarai Gray havde andre planer. Med et drømmehug fra en anden verden sikrede han Everton en 2-1 sejr over The Gunners i dommerens tillægstid.

Efter kampen var det derfor naturligvis en glad Gray, der stillede op til interview.

– Det var et vildt øjeblik. Mit bedste øjeblik her indtil nu. Det var vigtigt for os at få den sejr. Som gruppe har vi gået meget igennem i den her dårlige stime, men vi har stået sammen. Med fans, der på den måde står bag os hele kampen, er det mere end fortjent, siger Damarai Gray til BBC Sport efter kampen.

Når man scorer et matchvinder-mål og det ovenikøbet er et flot et af slagsen, viser det uden tvivl selvtillid. Og det gælder også for Damarai Gray.

– Min selvtillid er høj i øjeblikket. Jeg tror på mig selv og mine evner. Jeg arbejder hårdt, jeg forbedrer mig og jeg vil være den bedste spiller, jeg kan blive. Vi har været igennem en hård tid, og i dag er jeg bare glad for, at vi får de tre point, slutter Everton-matchvinderen.

Evertons sejr over Arsenal mandag aften var første gang siden den 25. september, at Merseyside-klubben kunne gå fra banen med alle tre point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P