Drømmemål gav Everton sen sejr mod Arsenal

Arsenal scorede i første halvlegs tillægstid, og Everton scorede i tillægstiden i anden halvleg, og da Everton ind imellem de to scoringer havde udlignet føringsmålet, var det Evertons overtidsscoring, der sikrede hjemmeholdet sejren.

Demarai Gray havde to skud på træværket mandag aften, og begge forsøg endte i målet. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton slog mandag aften Arsenal 2-1 på to sene scoringer.

Norske Martin Ødegaard bragte kort før pausen gæsterne foran, mens hjemmeholdets Richarlison efter to annullerede scoringer endeligt fik godkendt sin scoring med ti minutter tilbage af kampen.

I anden halvlegs overtid gjorde Demarai Gray det på et drømmetræf til 2-1 for værterne.

Man of the Match: Demarai Gray

Mens Everton mandag aften skulle forsøge at spille sig ud af bundstriden, var det et gæstende Arsenal-mandskab, der med en sejr kunne spille sig forbi både Manchester United og Tottenham i toppen af Premier League -tabellen.

Første halvleg var en lige affære, hvor Everton kort før pausen led en ond skæbne, da Richarlisons føringsmål korrekt blev annulleret for offside, hvorefter Martin Ødegaard minuttet senere, i første halvlegs overtid, gjorde det til 0-1.

Et kvarter inde i anden halvleg fik Richarlison for anden gang i kampen annulleret en scoring efter VAR-gennemgang, men brasilianeren fik med ti minutter tilbage af kampen langt om længe sin tredje sæsonscoring, da han var hurtig over en ripost, efter Demarai Gray havde sparket bolden på overliggeren.

I kampens overtid var det stolpen, der blev ramt af Demarai Gray, men denne gang fortsatte Grays drømme-afslutning ind i nettet bag en sagesløs Aaron Ramsdale.

Arsenal var dybt inde i overtiden tæt på at udligne, men det blev til en 2-1-sejr til hjemmeholdet, der nu er otte point fri af nedrykningsstregen.